La Nostre Història

Orígens

L'empresa va néixer l'any 2005 tot i que porto 16 anys en aquest ofici i fruit d'això i de l'experiència adquirida al llarg dels anys, vaig decidir crear-la i posar en pràctica tot l'après i a la vegada innovar tant en el desenvolupament de nous productes pensats en les necessitats dels clients així com aconseguir en tota la nostra gamma, una major qualitat i uns excel·lents acabats per satisfer les exigències del mercat actual.

La il·lusió, l'esforç i el sacrifici units a un equip de persones altament qualificades tant en l'apartat tècnic, producció i administratiu dins d'un ambient molt humà i de gran companyonia, fan de l'empresa el lloc adequat perquè els nostres clients puguin dipositar la confiança necessària que requereixen a l'hora de triar.

Estem sempre pendents de les darreres tendències "innovar és garantia d'èxit" i sempre treballant amb primeres marques així com amb els millors materials del mercat.

El nostre servei de post venda garanteix una atenció exquisida en qualsevol tipus de problema que pugui sorgir: la nostra prioritat sempre és el client.